Als Virtueel Assistent ondersteun en adviseer ik authentieke en inspirerende ondernemers in hun werkzaamheden

Zodat jij neerzet wat jij de wereld wilt geven
Afspraak makenVertel me meer

Zit jij boordevol ideeën en plannen voor jouw bedrijf ?

Blijft dit bij ideeën door de vele andere werkzaamheden die er liggen ?

Is uitstelgedrag jou niet vreemd ?

Heb jij een persoon naast je nodig om te zorgen voor structuur en overzicht?

Ondernemer
Begeleiding

Bezig zijn met jouw vakgebied en jouw passie

Jij bent als ondernemer jouw bedrijf begonnen om wellicht anderen te helpen. Of met jouw expertise van betekenis te zijn in de wereld.

Meer vrijheid ervaren of eindelijk te kiezen jouw eigen pad te bewandelen.

En de werkzaamheden doen die je écht leuk vindt.

Je wenst een betere balans tussen werk en privé. Jij hebt gekozen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en professioneel te groeien.

Jij wilt met jouw vakgebied en jouw passie bezig zijn. Niet met energievretende taken en bijzaken van het ondernemerschap.

Hulp

Samenwerken met mij

Als ondernemer komt er echt van alles op je af. Met aandacht voor kwaliteit adviseer en ondersteun ik je met jouw werkzaamheden.

Door te structureren en organiseren creëer ik helderheid, zodat jij jouw blinde vlek gaat zien. Hierdoor weet en voel jij wat het is waar het voor jou om draait en krijg je (weer) focus.

Dit zorgt voor inzicht in wat je graag zelf wil blijven doen en wat je wenst uit te besteden. Focus op jouw doel geeft helderheid en plezier in dat wat je wil doen én gaat doen. Focus heb je zelf in de hand…

Over mij

Ik zie het complete plaatje, neem hierin mijn verantwoordelijkheid en zorg dat het wordt geregeld met mijn gedegen aanpak.

Mijn kwaliteiten zet ik in als Virtueel Assistent. Denk aan mijn oog voor detail, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en gedrevenheid.

Jij hoort je prettig te voelen om werk uit handen te geven, zodat jij het kan loslaten. Ik beloof jou dat jij in onze samenwerking structuur en overzicht krijgt en jij je aan jouw eigen afspraken houdt, sneller stappen zet en kansen pakt. Zodat jij als ondernemer focus houdt op jouw doel(en) en uitkijkt naar een ‘Wendy-dag’.

 

Zelfstandige

Wat anderen over mij zeggen

“Vandaag was het Wendy-dag. Elk kwartaal komt ze in levende lijven even langs om wat zaken door te nemen. Om mijn wilde plannen in stukken te knippen, uit te tekenen en te brainstormen. Dat werkt beter als we bij elkaar zitten dan via beeldbellen, hebben we ontdekt. Dus de cijfers zijn weer volledig op orde, eerste aanzet voor heel tof plan is in de maak en mijn focus is weer terug. Zij gaat aan de slag met de punten waar mijn energie van weglekt en ik kan me richten op waar ik goed in ben.”
Bianca Groenewegen

Bianca Groenewegen Coaching

“Wendy is open, betrouwbaar, flexibel en behulpzaam. Ik bewonder haar oneindige geduld en inlevingsvermogen.

Ze is in gesprekken kalm en doorzettend. Hierbij hecht ze waarde aan het feit dat een ander het gevoel moet hebben dat zijn verhaal is gehoord. In het begeleiden van anderen zie je dit ook terug. Ze is in staat om verschillende motivatie-strategieën uit de kast te trekken om mensen uiteindelijk mee te laten bewegen. Wendy is een echte verbinder”.

Voormalig teamleider en collega

Kantoor budgetbeheer

Blogartikelen

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik je zo snel mogelijk een reactie sturen.

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.