Home » Blog » Ontwikkeling & Groei » Een brief aan mijn ideale klant

Een brief aan mijn ideale klant

door | 14 apr, 2021 | Ontwikkeling & Groei

Mijn ideale klant? Als Virtueel Assistent richt ik mij op een bepaalde doelgroep, een doelgroep die bij mij past. Voorop staat dat ik een persoonlijke klik en vertrouwen in een samenwerking belangrijk vind.

Ik richt mij op bewuste en inspirerende ondernemers. Ondernemers die de vrijheid voelen om eigen keuzes te maken en hun eigen pad te bewandelen. Dat zij stevig in hun schoenen staan, vertrouwen hebben in hun eigen kunde en het zichzelf waard vinden. Voldoende zelfliefde om ongeacht de mening of oordeel van een ander doen wat hen te doen staat, wat goed voelt en niet wat ‘hoort’. Ondernemers die dit proces kennen, hebben doorlopen, erin zitten of dit proces willen aangaan.

In een marketing cursus van Anne Raaymakers heb ik in 2020 de opdracht gekregen om een brief te schrijven aan mijn ideale klant. Ook dit was een proces, dit hoort bij mijn puzzel van het ondernemerschap. Graag deel ik mijn brief met jou, mijn brief aan Vida, mijn ideale klant. Met dank aan Anne voor de opdracht.

Herken jij je in Vida ?

Wil je blijven waar je nu bent of wil jij de volgende stap zetten?
Graag nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te sparren over jouw bedrijf.

Of wil jij (eerst) zelf aan de slag om meer structuur en overzicht te ervaren in jouw bedrijf.
Vraag dan mijn 5 gratis tips aan van tools & programma’s voor meer structuur en overzicht.

*Vida is een fictief persoon. Volgende week deel ik meer over Vida en haar praktijk, waarbij ik een dag uit het leven beschrijf en vanuit mijn kennis en kunde advies aan haar geef.

 

Wat heb jij jouw ideale klant te vertellen ?

Dit artikel is eerder gepubliceerd in oktober 2020. Het artikel is inmiddels geoptimaliseerd en voorzien van nieuwe content.

Plan direct jouw gratis en vrijblijvende gesprek in

Over mij

Tijdens mijn opleiding aan de VA Business Academy ben ik opgeleid tot een vA-player (virtuele A-player). Naast een Virtueel Assistent die helpt in de uitvoering en ondersteuning ben ik ook een (online) sparringpartner die meedenkt met de strategie.

 

Gerelateerde artikelen

Kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid

Ik heb besloten om mijn eigen expertise te kiezen en nu aan jou te vragen waar jij hulp bij nodig hebt door een poll op te stellen (zie de link onderaan deze blog).

Lees meer
Een nieuw begin

Een nieuw begin

Net als het begin van een nieuw jaar zorgt ook mijn verjaardag voor een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het komende jaar… Net zoals een nieuwe maan een goed moment is voor een nieuwe start. Waarom zou je eigenlijk wachten? Iedere dag is namelijk een nieuw begin.

Lees meer
De kracht van je gedachten

De kracht van je gedachten

Die opmerking is blijven hangen als een stemmetje in mijn hoofd. Ik ben daarin gaan geloven. Ik heb jarenlang een droom gehad om voor mezelf te beginnen, maar ik zag obstakels. Leven vanuit je hoofd, vanuit je ratio, zorgt ervoor dat je beren op de weg gaat zien. Maar wie zegt dat die gedachten waar zijn?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin