Zonder plan, weinig groei... Ik zorg ervoor dat jij van denken naar DOEN gaat.

Mijn verhaal

Ik sta niet stil, ik heb het nodig om in beweging te blijven. Ik heb die verandering nodig. Ik wil trouw zijn aan wie ik ben: Ik heb groei nodig! Ik wil in verbinding zijn met mensen, dat brengt mij naar de top van zelfontplooiing.

Jarenlang heb ik mij onbegrepen gevoeld, in mijn drang naar groei en mijn aanpak hierin. Ik heb mezelf altijd een spiegel voorgehouden, waar sta ik nu, wat heb ik hiervan geleerd, hoe kan ik mij hierin ontwikkelen, waar wil ik naar toe? Ik heb hierbij hulp gevraagd aan verschillende coaches en therapeuten. Van een Body Stress Release therapeut, haptonoom, acupuncturist, kinesioloog tot loopbaancoach, astrologisch coach en online coaches. Tijdens mijn persoonlijke ontwikkelingsproces werd ik mij bewust dat ieder mens anders is. Ik ben goed zoals ik ben, ik hoef mij niet te veranderen, ik heb die groei nodig. Ik heb geleerd niet te streng te zijn voor mezelf. Ook ben ik mijn perfectionistische gedrag gaan inzetten als kwaliteit en niet te zien als valkuil.

Voorheen heb ik gewerkt als budgetbeheerder en assistent bewindvoerder. Dit voelde onbevredigend voor mij. Door het overnemen van de administratie had ik voor mijn gevoel onvoldoende bijgedragen aan een structurele verandering. In de loop van de jaren ben ik mezelf gaan aanpassen aan het soort werk dat ik deed. Ik heb nu de bewuste keuze gemaakt om mijn werk aan te passen aan mij. Als financieel virtueel assistent wil ik niet enkel administratieve taken uit handen nemen, dat geeft mij niet genoeg voldoening. Ik wil met de resultaten uit de administratie aan de slag gaan, analyseren, in gesprek gaan, meedenken en doelen stellen.

Ik heb gewerkt met verschillende coaches en therapeuten, ik heb zelf mogen ervaren wat zij kunnen betekenen in iemands leven. Het voelt waardevol om hen te mogen ondersteunen en adviseren op weg naar een volwaardige praktijk. Op deze manier kan ik indirect betekenisvol zijn in het leven van anderen.

Online trainingen

  • Training Bloom voor het maken van een Wervende Website.
  • Training Moneybird, online boekhoudprogramma, ‘Erkend Moneybird adviseur.
  • Workshop Mailblue, e-mail Marketing Software.

Opleiding 'Start succesvol als high level VA'

VA Business Academy
Daniëlle Leuvering

Facetten van het (online) ondernemerschap, marketing en sales.

Small Business & Retail Management

Avans Hogeschool

Duale opleiding
Voorbereiding op zelfstandig ondernemerschap.

Persoonlijk Management Drives profiel

Om je een beter beeld te geven over wie ik ben, deel ik graag mijn Management Drives profiel met je. Management Drives laat zien dat mensen leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Deze denkpatronen komen voort uit drijfveren, waarbij elke drijfveer wordt weergegeven door een kleur. Dit inzicht biedt nieuwe verrassende invalshoeken. Drijfveren voorspellen in hoge mate hoe iemand zich gedraagt.

Wil je weten wat mij drijft, klik hier voor het het volledige profiel inclusief toelichting.

Wil jij meer weten over een samenwerking met mij?