Zonder plan, weinig groei... Ik zorg ervoor dat jij van denken naar DOEN gaat.

Mijn verhaal

Ik sta niet stil, ik heb het nodig om in beweging te blijven. Ik heb die verandering nodig. Ik wil trouw zijn aan wie ik ben: Ik heb groei nodig! Ik wil in verbinding zijn met mensen, dat brengt mij naar de top van zelfontplooiing.

Jarenlang heb ik mij onbegrepen gevoeld, in mijn drang naar groei en mijn aanpak. Ik heb mezelf altijd een spiegel voorgehouden : waar sta ik nu, wat heb ik hiervan geleerd, hoe kan ik mij hierin ontwikkelen, waar wil ik naar toe? Ik heb hierbij hulp gevraagd. Van een Body Stress Release therapeut, haptonoom, acupuncturist tot kinesioloog, astrologisch coach en online coaches. Tijdens mijn persoonlijke ontwikkelingsproces werd ik mij bewust dat ieder mens anders is. Ik ben goed zoals ik ben, ik hoef mij niet te veranderen, ik heb die groei nodig. Ik heb de keuze gemaakt mijn perfectionistische gedrag in te zetten als kwaliteit, niet te zien als valkuil.

Voorheen heb ik gewerkt als assistent bewindvoerder. Dit voelde onbevredigend voor mij. Door het overnemen van de administratie had ik voor mijn gevoel onvoldoende bijgedragen aan een structurele verandering. 

Van buiten was ik een rustig persoon en van binnen voelde het onrustig, een vol hoofd met gedachten en weinig connectie met mijn lichaam. Door het pad te bewandelen om minder vanuit mijn hoofd en meer vanuit mijn hart te voelen, doe ik wat bij mij past en waar ik gelukkig van word. 

Als virtueel assistent wil ik niet enkel taken uit handen nemen, dat geeft mij niet genoeg voldoening. Mijn wens is een lange termijn samenwerking aan te gaan om het bedrijf en de persoon achter de ondernemer te leren kennen, zodat ik nog beter kan inspelen op wat er nodig is.

Het voelt dankbaar om ondernemers die weten wat hen te doen staat in de wereld te mogen ondersteunen en adviseren. Je hoeft het niet alleen te doen, samen kunnen we meer bereiken en creëren. Zorg dat jij jouw talenten en kwaliteiten benut én doe wat je leuk vindt, zodat jij een gelukkige ondernemer bent. En daardoor een gelukkig mens, geniet!

Online trainingen

  • Training Bloom voor het maken van een Wervende Website.
  • Training Moneybird, online boekhoudprogramma, ‘Erkend Moneybird adviseur.
  • Workshop Mailblue, e-mail Marketing Software.

Opleiding 'Start succesvol als high level VA'

VA Business Academy
Daniëlle Leuvering

Facetten van het (online) ondernemerschap, marketing en sales.

Small Business & Retail Management

Avans Hogeschool

Duale opleiding
Voorbereiding op zelfstandig ondernemerschap.

Persoonlijk Management Drives profiel

Om je een beter beeld te geven over wie ik ben, deel ik graag mijn Management Drives profiel met je. Management Drives laat zien dat mensen leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Deze denkpatronen komen voort uit drijfveren, waarbij elke drijfveer wordt weergegeven door een kleur. Dit inzicht biedt nieuwe verrassende invalshoeken. Drijfveren voorspellen in hoge mate hoe iemand zich gedraagt.

Wil je weten wat mij drijft, klik hier voor het het volledige profiel inclusief toelichting.

Wil jij meer weten over een samenwerking met mij?

Ik vertel mijn verhaal als gast in de podcast van Harten Vrouw

In de podcast van Harten Vrouw mocht ik te gast zijn om mijn verhaal te vertellen.

Bianca Groenewegen neemt je mee op reis van hoofd naar hart. In haar podcast deelt ze haar ervaringen en ze praat met mensen die ze onderweg is tegenkomen. Met als doel mensen te inspireren de stap te wagen van angst naar liefde, van hoofd naar hart en weer thuis komen bij jezelf.

Ik heb het online boekhoudprogramma van Bianca ingericht waardoor zij van haar Excel document is overstapt naar een professionele boekhouding. Het financiële deel is nu gaan stromen, omdat ze daar een blokkade op had zitten, en daardoor is het financieel gaan stromen. Er wordt nu zoveel meer bereikt in haar coaching praktijk.

Mocht je nieuwsgierig zijn en de antwoorden willen weten op de vragen die Bianca mij stelde, zoals :
– Kan je mij meenemen op jouw pad hoe jij VA bent geworden?
– En heb je hem gevonden jouw waarheid?
– Als je naar de toekomst kijkt, zie je dan al wel een paar stationnetjes op jouw weg?
– Heb je wel het idee dat je jouw hart aan het volgen bent nu?

Veel luisterplezier!