Podcast ‘Op reis naar je innerlijke zelf’

In mijn podcast ga ik op onderzoek door te luisteren naar de verhalen van authentieke en inspirerende ondernemers die op mijn pad komen.


Hoe zij zijn gekomen tot waar zij nu staan, wat hun visie is, wat hun adviezen zijn voor jouw zelfontwikkeling, jouw persoonlijke reis en groei.

Krijg adviezen en tools op het gebied van zelfliefde, de kracht van je lichaam, astrologie, geluk in jezelf en nog veel meer.

Ik wens je een mooie reis naar je innerlijke zelf.

Connect via social media en blijf op de hoogte

Connect via social media en blijf op de hoogte

Cadeau van mijn podcast gast speciaal voor jou

Aflevering 7 – Mindset en geld
Een aflevering met Kelly de Groen van het bedrijf Tijd voor Winst over mindset en geld. Kelly helpt haar klanten van weerstand naar de leerstand. Wat een systeem en een ritme voor je kan doen. Bijvoorbeeld dat je jezelf een vast salaris uitbetaald als ondernemer en successen viert.

Ze vertelt over de relatie tussen geld en eigenwaarde. Ik vraag haar visie om patronen te doorbreken en ze praat over de relatie tussen ondernemers en geld.

Je hoort wat Kelly zegt tegen ondernemers die wakker liggen met financiële zorgen.

Dit geldt niet alleen voor ondernemers, iedereen heeft met geld te maken. Het is een aflevering over zelfzorg, bewustwording, mindset en geld.

Je krijgt concreet advies waardoor je gelijk meer fun ervaart in het omgaan met geld.

Lees hier meer over Tijd voor Winst.

Aflevering 6 – Astrologie om jezelf dieper te leren kennen
In deze aflevering ga ik in gesprek met Patricia Panasri waarin we praten over astrologie om jezelf dieper te leren kennen. Door bepaalde conditioneringen in ons leven kunnen we vergeten wie er onder al die lagen zit. Patricia vertelt wat astrologie haar heeft gebracht in haar leven door het benoemen van concrete voorbeelden uit haar eigen leven.

Wat Patricia voor jou, als coach / dienstverlener, kan betekenen? Ook als je geen onderneming hebt, dan heb je iets aan deze aflevering wanneer je geïnteresseerd bent in astrologie. Hoe je je leven makkelijker maakt wanneer je je gaat bezig houden met astrologie. Over hoe om te gaan met bijvoorbeeld afwijzing op basis van je geboortehoroscoop.

En de boodschap om juist gigantische jezelf te zijn! Lees hier meer informatie over de VIP dag en het half jaar traject van Patricia.

P.S. Patricia werkt met klanten over de hele wereld en communiceert grotendeels in het Engels. Daarnaast biedt ze ook Nederlandstalig werk en content.

Aflevering 5 – Waar het allemaal is begonnen

Als podcastmaker van de podcast ‘Op reis naar je innerlijke zelf’ deel ik ook graag de reizigerstips die ik heb opgedaan tijdens mijn reis naar mijn innerlijke zelf.

Persoonlijke ontwikkeling heb ik altijd belangrijk en nieuwsgierig gevonden. En sinds het ondernemerschap ervaar ik dat dit met een versnelling gaat, mijn professionele groei én mijn persoonlijke ontwikkeling. De mensen die ik om mij heen verzamel en de inzichten die we delen.

Het blijft een reis, je blijft leren, ervaren , reflecteren, etc. En ergens is het begin waarin je een diepere laag opzoekt dan enkel persoonlijke ontwikkeling. In deze aflevering ga ik terug naar wat voor mij de start van mijn reis is geweest, waar is het allemaal begonnen?

 

 

Aflevering 4 – Korte ontspanningssessie met Katja
Luister deze aflevering niet in de auto.

Een korte ontspanningssessie door Katja Markelova.

Neem een fijne plek om tot je zelf te komen en even heerlijk te ontspannen. Zelfs in 5 minuten kan je dit ervaren, geniet ervan!

 

 

 

 

 

 

Aflevering 3 – De kracht van je lichaam
In deze aflevering ga ik in gesprek met Katja Markelova, opgegroeid in Rusland en woont sinds 2019 in Nederland. Zij stimuleert High Level professionals en ondernemers die in de ratrace zitten om meer verbinding aan te gaan met zichzelf, zodat ze meer balans en zelfvertrouwen ervaren. En meer plezier in hun leven.

We praten over haar jonge jaren in Rusland, over dat ze vroeg veel verantwoordelijkheid op zich heeft genomen en de signalen van haar lichaam. Ook over de auto immuunziekte en de kracht van haar lichaam om daarmee om te gaan.

Katja geeft haar visie over je pure zelf. Ook praat ze over terug gaan naar jezelf, jezelf voelen en ervaren zoals je bent en accepteren zoals je bent.

Aan het eind van ons gesprek geeft Katja een korte ontspanningssessie. Zet de aflevering even op pauze mocht je in de auto zitten of luister later de korte ontspanningssessie in de bonusaflevering.

Aflevering 2 – Van Shit naar Shift
In deze aflevering ga ik in gesprek met John Bos, intuïtief ondernemer, mind-set coach en spiritueel mindset mentor. Je hoort over de struggles in zijn leven en hoe hij hieruit is gekomen. Zoals hij zelf zegt : “Op een gegeven moment is daar het licht gaan branden”.

Je hoort wat zijn visie is over dankbaarheid, zelfliefde, geven en ontvangen. Ook vertelt John over de 4 zogenoemde geluk pijlers die het fundament vormen van je gelukzaligheid.

Tevens hoor je over zijn ochtendroutine. En hoe jij vandaag nog kan beginnen om meer geluk te gaan ervaren en voelen. 

 

 

 

Aflevering 1 – Introductie ‘Op reis naar je innerlijke zelf’
In deze aflevering vertel ik je waarom ik deze podcast ben begonnen, met wie ik in gesprek ga en waarom jij deze podcast zou ‘moeten’ luisteren.

Kijk wat resoneert met jou, waar jij meer over wil weten en laat de rest voor wat het is.

Stop in je koffer wat jij nodig hebt voor jouw reis.

Mocht jij suggesties voor een onderwerp of een interessante gast, laat het vooral weten.

Laat je inspireren en ik wens je een mooie reis naar je innerlijke zelf !

Blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen

Twee afleveringen per maand

Op reis naar je innerlijke zelf

Krijg adviezen en tools van authentieke en inspirerende ondernemers over onderwerpen zoals onder andere zelfliefde, de kracht van je lichaam, astrologie, mindset en geld, van hoofd naar hart, geluk in jezelf, intuïtie, HSP en nog veel meer….

Contact

Wil jij als gast in mijn podcast ?

Wil je een inzicht delen of heb je een vraag over mijn podcast ?

Over Wendy

Als Virtueel Assistent komen er mooie mensen op mijn pad, authentieke en bewuste ondernemers. Vanuit deze rol voel ik een intern vlammetje om hier meer mee te doen.

In mijn eigen zelfontwikkeling en professionele groei ervaar ik verschillende fases die ik afwisselend doorloop, nog steeds doorloop, varieer in fases en er is geen volgorde, er is geen goed of fout.


Ontmoet

Jezelf ontmoeten, jezelf (opnieuw) leren kennen.

Omarm
Zelfliefde, inclusief de dingen die niet leuk zijn te  omarmen.

Ontplooi
Ontwikkeling, groei in je leven.

Het is een proces, een ontwikkeling en dat blijft je leven lang.
Maak er een mooie reis van!

Wendy van Berkel

Wendy van Berkel