Podcast ‘Op reis naar je innerlijke zelf’

Ontmoet – Omarm – Ontplooi

In mijn podcast ga ik op onderzoek door te luisteren naar de verhalen van authentieke en inspirerende ondernemers die op mijn pad komen.


Hoe zij zijn gekomen tot waar zij nu staan, wat hun visie is, wat hun adviezen zijn voor jouw zelfontwikkeling, jouw persoonlijke reis en groei.

Krijg adviezen en tools op het gebied van zelfliefde, de kracht van je lichaam, astrologie, geluk in jezelf en nog veel meer.

Ik wens je een mooie reis naar je innerlijke zelf.

Blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen

Twee afleveringen per maand

Op reis naar je innerlijke zelf

Krijg adviezen en tools van authentieke en inspirerende ondernemers over onderwerpen zoals onder andere zelfliefde, de kracht van je lichaam, astrologie, mindset en geld, van hoofd naar hart, geluk in jezelf, intuïtie, HSP en nog veel meer….

Contact

Wil jij als gast in mijn podcast ?

Wil je een inzicht delen of heb je een vraag over mijn podcast ?

Over Wendy

Als Virtueel Assistent komen er mooie mensen op mijn pad, authentieke en bewuste ondernemers. Vanuit deze rol voel ik een intern vlammetje om hier meer mee te doen.

In mijn eigen zelfontwikkeling en professionele groei ervaar ik verschillende fases die ik afwisselend doorloop, nog steeds doorloop, varieer in fases en er is geen volgorde, er is geen goed of fout.


Ontmoet

Jezelf ontmoeten, jezelf (opnieuw) leren kennen.

Omarm
Zelfliefde, inclusief de dingen die niet leuk zijn te  omarmen.

Ontplooi
Ontwikkeling, groei in je leven.

Het is een proces, een ontwikkeling en dat blijft je leven lang.
Maak er een mooie reis van!

Wendy van Berkel

Wendy van Berkel