Hoe zou het zijn om jouw praktijk als een volwaardige praktijk te zien?

Loop jij doelloos op je pad?

Heb jij geen of een onduidelijk doel voor ogen? Leef jij in de waan van de dag? Blijven jouw mooie ideeën op de stapel liggen?

Verlies jij energie op werkzaamheden?

Ervaar jij teveel randzaken rondom het ondernemerschap en heb jij hierdoor een gebrek aan overzicht en structuur? Stel je daardoor taken uit?

Heb jij geen zin en/of tijd voor uitzoekwerk?

Wil jij het liefst van A naar B, maar komt er veel uitzoekwerk bij kijken? Of zit er veel tijd in het uitproberen van een nieuwe tool of programma omdat het nieuw voor je is?
Loslaten

Mijn missie is jou te ondersteunen met het neerzetten van een volwaardige praktijk. “Ik wil niet alleen inspireren, maar ook echt iets veranderen.”

Ik bied structuur en (financieel) overzicht, ik werk resultaat- en doelgericht en sta voor kwaliteit.

Ik ben niet puur een uitvoerder, ik denk verder, ik denk aan het groter geheel. Ik denk hoe dingen efficiënter kunnen, beter kunnen, etc. Met mijn reflecterend vermogen wil ik jou laten stilstaan, terugblikken en vooruit kijken waardoor focus kan worden gecreëerd op dat wat belangrijk is voor jouw praktijk.

Nog aanvullen.

Harmonie

Hoe zou het voor jou zijn ?

Wanneer je weet dat het klopt

 • Jouw financiële administratie kloppend is.
 • Op een makkelijke manier kan zien waar je jouw geld aan uit geeft.
 • Keuzes maakt hoe jij eventueel geld kan besparen.

Wanneer jij structuur en overzicht hebt

 • Overzicht tussen zakelijke en privé uitgaven.
 • Inzicht over jouw geldstromen.
 • Geen verloren bonnetjes en facturen.
 • Inzicht in jouw nog te betalen facturen.
 • Overzicht van klanten die nog niet hebben betaald.

Wanneer jij zelf aan het roer staat van jouw bedrijf

 • Zelf je administratie (op een makkelijke manier) bijhoudt.
 • Jouw eigen keuzes maakt en beslissingen neemt.
 • Een stap verder naar een volwaardige praktijk.
 • Periodiek met iemand in gesprek gaat om jouw cijfers te lezen.

Klinkt dit goed?

Als ondernemer maak je keuzes en als dit voor jou goed klinkt dan neem jij de keuze om op reis te gaan naar een volwaardige praktijk. Kies de manier die bij jou en jouw praktijk past en die goed voelt voor jou. Ik neem je mee in de mogelijkheden die ik voor jou te bieden heb :

Stap 1. Onderzoek wat jij nodig hebt om van jouw bedrijfje een BEDRIJF te maken?
Stap 2. Welke hulp neem jij aan om te bouwen aan jouw volwaardige praktijk?
Stap 3. Kies de manier die bij jou en jouw praktijk past en welke goed voelt.

De reis naar jouw volwaardige praktijk

Stap 1. Onderzoek wat jij nodig hebt om van jouw bedrijfje een BEDRIJF te maken?

Kies de hulp die jij onderweg nodig hebt

Stap 2. Welke hulp neem jij aan om te bouwen aan jouw volwaardige praktijk?

Harmonie

Tijd voor actie

Stap 3. Kies de manier die bij jou en jouw praktijk past en welke goed voelt.

Wil jij het niet langer meer alleen doen?

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”.

Wat anderen over mij zeggen

“Wendy is oprecht geïnteresseerd, luistert goed naar een ander en geeft op een positieve manier feedback of advies. Ik bewonder haar positieve instelling en doorzettingsvermogen. Ze is vastberaden en vraagt anderen zeker om advies. Ik geloof niet dat ze voor de makkelijke weg heeft gekozen. Ze heeft altijd voor haar eigen weg gekozen. Wendy is een open, vrolijke en interessante vrouw! Ik zou zeggen ga in gesprek en ik ben er bijna zeker van dat het gesprek een bijzondere wending krijgt. Wendy luistert goed naar je, weet je te raken en zal je inspireren”.
Oud-medestudent

“Wendy is een begripvol mens met een zacht en vriendelijk karakter. Ze behandelt mensen als gelijkwaardig en geeft er de voorkeur aan om mensen op een duidelijke maar empathische manier te laten weten dat ze het niet eens is met ze. Wat mij het meeste aan haar aantrekt is dat zij mij een spiegel voor kan houden waardoor ik mij verder kan ontwikkelen, zonder dat dit aanvoelt als kritiek. Ze geeft niet snel op en zal zeer zeker op zoek gaan naar meerdere mogelijkheden, wanneer ze niet zeker van haar zaak is of niet de juiste handvatten heeft om aan te bieden”.
Vriendin en sparringspartner

Veelgestelde vragen

Wat is een virtueel assistent?
Sommige noemen zich een virtueel assistent, anderen een virtual assistant, personal assistant óf dat wat bij hen past. Ik noem mezelf een virtueel assistent. Een virtueel assistent is een zelfstandig ondernemer die vanuit huis, of een andere door haar gekozen locatie, ondernemers ondersteunt in de groei van hun bedrijf. Ondernemers hebben het druk. Ze komen handen tekort als hun bedrijf groeit. Ze moeten zo veel doen in hun bedrijf, dat ze dus al snel hulp nodig hebben. Vroeger moest je, als je hulp nodig had, iemand in loondienst nemen. De tijden zijn veranderd. Dankzij het internet huur je nu een virtueel assistent in die je op afstand helpt. Bron : https://vabusinessacademy.nl/wat-is-een-virtueel-assistent/
Wat zijn de voordelen van een virtueel assistent?

De voordelen voor ondernemers om een virtueel assistent in te huren:
1) Jij bespaart tijd en houdt je bezig met andere belangrijke taken in jouw bedrijf.
2) Jij hoeft niet overal verstand van te hebben. Je koopt kennis in die jij mist.
3) Je huurt iemand in die ook ondernemer is en op gelijkwaardig niveau mee kan denken als een sparringpartner. De VA overziet juist het geheel.
4) Je hebt geen extra kantoorruimte, pc etc. nodig.
5) Je loopt geen financieel risico doordat je niet aan een VA ‘vast zit’.
6) De VA besteedt haar uren zeer effectief doordat ze weinig afleiding heeft t.o.v. het bedrijfsleven waar collega’s continu een beroep op elkaar doen. Ze voelt zich prettig in haar eigen omgeving waardoor ze goed functioneert. Zeker ook omdat ze werkt op de tijden die voor haar het beste uitkomen, wanneer zij het beste in haar energie zit.
7) Jij krijgt meer structuur en overzicht in jouw bedrijf.
8) Door het inzetten van een VA krijg je meer continuïteit in de uitvoering van de werkzaamheden.
9) Al voor een paar uur per week huur je een VA in, waardoor de drempel laag is om een virtueel assistent in te huren. Jij kan jouw bedrijf sneller laten groeien.

Bron :  https://vabusinessacademy.nl/wat-is-een-virtueel-assistent/

Welke werkzaamheden kun je aan mij uitbesteden?
Ik denk graag met je mee om werkzaamheden te structureren en organiseren, zodat jij overzicht krijgt. Hoe kunnen processen efficiënter en makkelijk worden ingericht, welke tools of programma’s kun je gebruiken? En daarnaast een strategische blik om te kijken waar je naar toe wilt werken en wat ervoor nodig is om je doel(en) te behalen? Ik help je om van denken naar DOEN te gaan. Mochten er werkzaamheden zijn die je graag wil uitbesteden en die ik niet voor je uit handen kan nemen, dan schakel ik mijn netwerk van andere VA’s voor je in om een passende match te vinden.
Hoe werken we op afstand samen?
Vanuit mijn eigen kantoor voer ik mijn werkzaamheden uit. We houden contact via de telefoon, Zoom en zien elkaar ook met enige regelmaat ‘live’. Elkaar regelmatig persoonlijk ontmoeten en een goede communicatie vind ik belangrijk in onze samenwerking. Via verschillende online samenwerkingstools kunnen we activiteiten monitoren, denk bijvoorbeeld aan een projectmanagementtool waarin we beide overzicht hebben wie wat doet. Daarnaast wisselen we online gegevens uit via online communicatiemiddelen.  
Hoe monitoren we onze samenwerking?
Vooraf stemmen we duidelijk met elkaar af waar we naar toe willen werken en tussentijds onderhouden we contact via telefoon of Zoom. Aan het einde van de maand volgt er een reflectiemoment om terug te kijken op de afgelopen periode. En regelmatig staan we stil om te kijken wat het beste moment van onze samenwerking is, dat is ons vier-moment :).
Ik wil samenwerken! Zit ik dan aan een abonnement vast?
Nee, er geldt een opzegtermijn van één maand. En het is maar net hoe jij het ziet. Je kan het zo zien dat je ergens aan ‘vast’ zit óf je kiest ervoor om samen te werken! Graag leg ik je de stappen uit. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we kennis met elkaar. Hierin kun jij in het kort vertellen wat voor praktijk je hebt, waar jij behoefte aan hebt en ik kan mij kort aan jou introduceren. Wanneer het voor beide goed voelt om een samenwerking aan te gaan, ontmoeten we elkaar ‘live’ in jouw praktijk. Zo krijg ik een gevoel bij jouw dienstverlening en kijken we beide of er een klik is. Het is belangrijk dat jij in vertrouwen jouw werk uit handen kan geven en bedrijfsinformatie deelt. We bespreken jouw wensen en verlangens. Waar wil je naar toe werken, wat verwacht jij van mij? Welke tools gebruik je? Hoe zie jij onze samenwerking graag? Even twee voeten op de grond, een stapje terug en van een afstand bekijken waar ben je NU en waar wil je naar toe. Het is mogelijk om op basis van een strippenkaart (waarbij jij vooraf een aantal uren voordeliger inkoopt) een kennismakingsperiode aan te gaan. Hierin leren we elkaar kennen en kun jij de gewenste uren in jouw eigen tempo inzetten binnen een periode van 3 maanden. Na de kennismakingsperiode volgt er een evaluatiemoment om te beslissen over een structurele samenwerking.
Wat is een Bloom website?
Heb jij een website en ben je wel tevreden over hoe deze eruit ziet, maar niet met hoeveel cliënten hij voor je aantrekt? Heb je (te) weinig bezoekers en krijg je daardoor ook te weinig aanvragen? Of wil je een nieuwe website gaan maken, maar weet je (nog) niet hoe je ervoor zorgt dat je bezoekers en aanvragen krijgt? Dan is het tijd voor actie! Arthur Jansen en Joas Schurer, van Website voor therapeuten en Bloom, geloven erin dat coaches, trainers en therapeuten niet hoeven te ploeteren om klanten aan te trekken. Door mijn ervaring met Bloom sluit ik mij daar volledig bij aan. Dat je veel meer mensen kunt helpen door jouw website op de juiste manier in te zetten. Om deze reden willen zij hun kennis, over online marketing en webpsychologie, met je delen in een gratis online training. Meld je hier aan voor de gratis online training. Een website die actief klanten voor je aantrekt maak je helaas niet zomaar. Daarvoor is een gedegen strategie nodig. Arthur en Joas hebben daar een boek over geschreven. Hierin wordt een stappenplan beschreven waardoor je meer bezoekers naar je website trekt, vertrouwen opbouwt en ervoor zorgt dat de bezoekers uiteindelijk klant bij je worden. Vraag hier gratis het boek aan (jij betaalt alleen de verpakkings- en verzendkosten) én ontvangt een gratis actielijst, om direct in actie te komen. Klik hier voor meer informatie over een website via Bloom?
Wat kost een Bloom website?
Dit is afhankelijk van jouw wensen, wat wil je zelf doen en wat wil je uitbesteden? Een Bloomsite is een abonnementsvorm, hierbij kan je kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen. Website maken 1. Zelf vullen met behulp van een alles-in-1 pakket, dit is een abonnementsvorm. Klik hier voor de prijs om te starten met Bloom. 2. Laten bouwen door Bloom Wil je liever focussen op dat waar jij goed in bent, maar wel een goede website? Geen probleem! Er is namelijk ook een mogelijkheid om het bouwen van je website uit te besteden. Waarom zou je de website door Bloom laten vullen? – Jij kunt je gaan richten op de daadwerkelijk inhoud van je Bloomsite – Jouw nieuwe Bloomsite wordt gevuld door onze website experts – Het is waarschijnlijk sneller klaar, omdat jij alleen tekst schrijft – Jij kunt je focussen zonder je bezig te houden met het bouwen Lees hier meer over de prijs én de bonus die je ontvangt. Website beheren Je hoeft nooit meer na te denken over technische zaken, alles wat je nodig hebt zit in jouw Bloomsite. Daarnaast is er goede begeleiding en support. 1. Uitvoerend werk zelf doen In het alles-in-1 pakket leer je hoe je zelf jouw website kan aanpassen. 2. Uitvoerend werk door mij laten doen Wil je geen omkijken meer naar jouw website, maar wel een website die up to date is? Dan kan ik je ondersteuning geven in de uitvoering. Wanneer ik je ondersteuning geef in je marketingactiviteiten, dan kan ik direct de nieuwe aanpassingen op je website vermelden. Klik hier om de mogelijkheden te bespreken in  een gratis en vrijblijvend gesprek met mij. Voor meer informatie over een website via Bloom, klik hier.

Wil jij de mogelijkheden voor een samenwerking bespreken?