Coaches, trainers en therapeuten laten doen waar ze blij van worden

Als (financieel) virtueel assistent ontzorg en adviseer ik op randzaken van jouw ondernemerschap, zodat jij bezig kan zijn met jouw vakgebied.
Afspraak makenVertel me meer

Speciale aanbieding voor coaches, trainers en therapeuten

De Dag van de Coach, gepland op 4 juni is vanwege het coronavirus verzet naar 7 september. 4 juni was voor mij dé start om coaches, trainers en therapeuten te laten kennismaken met mij : Wendy VAn Berkel – Virtueel Assistent. Sinds 4 juni is www.wendyvanberkel.nl live!

Het thema van ‘De Dag van Coach’ is Werk-Druk, vanuit de coachee gezien maar óók vanuit de coach. Hoe ga jij, als coach, om met Werk-Druk en ‘MOET jij dit alleen doen?’, ‘moet JIJ dit alleen doen?’, ‘moet jij DIT alleen doen’? Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Wil jij meer weten over werken met een Virtueel Assistent? Klik dan hierboven op de button ‘Vertel me meer’ of plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heb jij interesse in een strippenkaart? Of wil je hier meer over weten? Vul je gegevens in via dit contactformulier en ik neem contact met je op. 

Een pilot samenwerking door middel van een strippenkaart.

In deze tijd kun jij ervaren hoe het is om samen te werken met een Virtueel Assistent. 

2 uren voor de prijs van 1, klinkt dat leuk?

Als startende VA ben ik nog lerende en jij betaalt natuurlijk alleen voor het échte werk. 

Uren en geldigheid

Jij kiest het aantal uren van de strippenkaart, zie onderstaand de verschillende opties. En deze uren kan je verspreiden over
3 maanden.

Aanbieding geldig t/m 31 december 2020

Heb jij interesse in een strippenkaart? Of wil je hier meer over weten? Vul je gegevens in via dit contactformulier en ik neem contact met je op. 

Even twee voeten op de grond, een stapje terug en van een afstand bekijken… Waar sta je NU en waar wil je naar toe?

(Financieel) Virtueel Assistent voor  coaches, trainers en therapeuten

Tijdens mijn opleiding ‘Start succesvol als High Level Virtueel Assistent’ bij de VA Business Academy heb ik veel geleerd over programma’s en tools om online te ondernemen. Daarnaast ben ik zelf, sinds ik ben gestart als ondernemer, aan het uitzoeken en uitproberen wat voor mij werkt.

Mijn kennis wil ik graag delen met coaches, trainers en therapeuten die liever bezig zijn met hun vak in plaats van het uitzoeken naar een manier en structuur om makkelijker te werken. Met als resultaat om tools en programma’s te gebruiken die kunnen zorgen voor structuur in je werkzaamheden en overzicht te creëren in alles wat op je afkomt als ondernemer.

In januari 2020 heb ik mijn certificaat voor Virtueel Assistent behaald en daarnaast ben ik mezelf continue aan het ontwikkelen door mijn kennis uit te breiden via (online) trainingen. Sinds juni 2020 ben ik Erkend Moneybird adviseur. Ik ondersteun en adviseer coaches, trainers en therapeuten op het gebied van financiële administratie, marketing en websitebeheer. Daarnaast denk ik graag actief mee als sparringpartner.

Wat anderen over mij zeggen

“ Wendy is een leuk spontaan persoon. Ze staat open voor andere mensen. Ze heeft humor, maar weet zich ook professioneel op te stellen. Ik bewonder hoe zij voor zichzelf opkomt en sterk in haar ‘eigen’ schoenen staat. Wanneer er een keuze gemaakt moet worden, ze hier echt even over nadenkt. Ze straalt rust uit, staat open voor andere personen en leert snel.

Wendy maakt het verschil met anderen dat ze oprecht open staat voor andere mensen. Je kunt goed met haar sparren. Ze kan tegen feedback en neemt dit ook mee in haar verdere carrière. Ook het kiezen voor de juiste keuze maakt haar anders dan anderen. Haar leergierigheid en positieve houding hebben haar gemaakt waar ze nu staat. Wendy is een gezellige dame, waarbij je altijd jezelf kunt zijn. Je kunt op haar bouwen en vertrouwen”.

Voormalig teamleider en collega

Kantoor budgetbeheer

“Als persoon waardeer ik Wendy enorm. Ze heeft een open houding, dat maakt dat ze makkelijk te benaderen is voor anderen. Hierbij is ze oprecht en niet veroordelend. Ze is daardoor een heel prettig persoon om mee te sparren. Wendy is in staat om een situatie van meerdere kanten te belichten zonder daarbij haar eigen mening al te geven. Daardoor is zij in staat om de blinde vlekken van andere mensen zichtbaar te maken.

Daarnaast zie ik dat zij ook kritisch naar zichzelf kijkt; naar wie ze is, wat ze doet, welke keuzes ze maakt en wat de reden van deze keuzes zijn. Ze doet er alles aan om het maximale uit zichzelf te halen in dit leven. Ze is een warme, betrokken en gezellige persoon met een enorm doorzettingsvermogen.
Zij heeft het talent om een team te maken en samen een doel te bereiken. Daarnaast kun je op haar vertrouwen!”

Voormalig teamleider en collega

Kantoor budgetbeheer