Virtueel Assistent Den Bosch

Wil jij een Virtueel Assistent die je naast online contact ook met regelmaat persoonlijk ontmoet. Lees verder voor een Virtueel Assistent in de omgeving Den Bosch.

Wendy VAn Berkel – Virtueel Assistent          Den Bosch

Mijn onderscheidend vermogen is de combinatie van mijn financiële achtergrond met mijn andere kwaliteiten. Hierbij kan je denken aan mijn oog voor detail, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en gedrevenheid. Door mijn affiniteit met cijfers te combineren met mijn positieve blik, maak ik met jou de vertaling naar een realistisch plan.

Ik zie het grotere geheel en neem hierin mijn verantwoordelijkheid, hierdoor kun jij loslaten wat jij uit handen wil geven. Ik zorg dat het wordt geregeld met mijn gedegen aanpak.

Ik beloof jou dat jij in onze samenwerking structuur en overzicht verkrijgt en jij je aan jouw eigen afspraken houdt, sneller stappen zet en kansen pakt. Zodat jij als ondernemer focus houdt op jouw doel(en).

Virtueel Assistent

“Wendy is naast open, ook betrouwbaar, flexibel en behulpzaam. Ook signaleren haar “voelsprieten” wanneer iemand haar hulp nodig heeft. Ik bewonder haar oneindige geduld en inlevingsvermogen. Ze is in gesprekken kalm en doorzettend. Hierbij hecht ze waarde aan het feit dat een ander het gevoel moet hebben dat zijn verhaal is gehoord. In het begeleiden van anderen zie je dit ook terug. Wendy is in staat om verschillende motivatiestrategieën uit de kast te trekken om mensen uiteindelijk mee te laten bewegen. Wendy is een echte verbinder. Ze hecht waarde aan harmonie”.

Voormalig collega

Budgetbeheerkantoor

“Wendy’s rustige en zachte kant is meteen waar ik aan denk bij haar persoonlijkheid. Ze kijkt naar het totaal plaatje als er iets gebeurd. In de breedste zin van het woord en tot het laatste stukje uit te zoeken om het juist te doen.
Haar grootste kwaliteiten zijn haar perfectionisme (al kan dat ook haar valkuil zijn), haar oprechtheid en ze wil écht weten hoe het met iemand gaat als ze dat vraagt en luistert ook en vraagt door. Verder kan ze goed omgaan met opbouwende kritiek en doet hier ook iets mee”.

Voormalige collega

Bewindvoerderskantoor

Ik bied structuur en (financieel) overzicht, ik werk resultaat- en doelgericht en sta voor kwaliteit.

Ik ben niet puur een uitvoerder, ik denk verder, ik denk aan het groter geheel. Ik denk hoe dingen efficiënter kunnen, beter kunnen, etc. Met mijn reflecterend vermogen wil ik jou laten stilstaan, terugblikken en vooruit kijken waardoor focus kan worden gecreëerd op dat wat belangrijk is voor jouw bedrijf.

Door te structureren en organiseren creëer ik helderheid, zodat jij jouw blinde vlek gaat zien. Hierdoor weet en voel jij wat het is waar het voor jou om draait. Dit zorgt voor inzicht in wat je graag zelf wil blijven doen en wat je wenst uit te besteden. Focus op jouw doel zal rust geven en daarmee plezier in dat wat je doet.

Harmonie

Orde op zaken met oog voor detail en focus op jouw doel

Structuur en overzicht

Structuur in je werkzaamheden. Overzicht en inzicht in jouw cijfers, zodat je weet hoe het met jouw bedrijf gaat.

Een stok achter de deur

Ik zorg ervoor dat jij je aan jouw eigen afspraken houdt.

Online en offline sparringpartner

Brainstormen over jouw bedrijf, analyseren, doelen stellen,
motiveren en stimuleren.

Stilstaan bij jouw bedrijf en persoonlijke reis

Periodieke momenten
om te reflecteren
en successen te vieren.

Wat anderen over mij zeggen

“Wendy is oprecht geïnteresseerd, luistert goed naar een ander en geeft op een positieve manier feedback of advies. Ik bewonder haar positieve instelling en doorzettingsvermogen. Ze is vastberaden en vraagt anderen zeker om advies. Ik geloof niet dat ze voor de makkelijke weg heeft gekozen. Ze heeft altijd voor haar eigen weg gekozen. Wendy is een open, vrolijke en interessante vrouw! Ik zou zeggen ga in gesprek en ik ben er bijna zeker van dat het gesprek een bijzondere wending krijgt. Wendy luistert goed naar je, weet je te raken en zal je inspireren”.

Voormalig medestudent

“Wendy is een begripvol mens met een zacht en vriendelijk karakter. Ze behandelt mensen als gelijkwaardig en geeft er de voorkeur aan om mensen op een duidelijke maar empathische manier te laten weten dat ze het niet eens is met ze. Wat mij het meeste aan haar aantrekt is dat zij mij een spiegel voor kan houden waardoor ik mij verder kan ontwikkelen, zonder dat dit aanvoelt als kritiek. Ze geeft niet snel op en zal zeer zeker op zoek gaan naar meerdere mogelijkheden, wanneer ze niet zeker van haar zaak is of niet de juiste handvatten heeft om aan te bieden”.

Vriendin en sparringspartner

Samenwerken met een virtueel assistent in omgeving Den Bosch

Een Virtueel Assistent is een professional die op afstand werkt en anderen helpt in de groei van hun bedrijf. Tijdens een gesprek zal er worden besproken welke werkzaamheden nodig zijn voor jouw bedrijf en hoe ik jou daarbij kan ondersteunen en/of adviseren.

Werk jij in de omgeving Den Bosch, dan plannen we regelmatig een offline moment om te sparren én onze successen te vieren!

Mijn uurtarief is € 44,00 exclusief btw. Wil je mij voor meerdere uren inzetten, dan is een abonnement voordeliger. Hiermee kies je voor een structurele samenwerking van 1 jaar met een opzegtermijn van één maand. Prijzen zijn per maand, exclusief btw.

Wil jij meer weten over samenwerken met deze Virtueel Assistent in de omgeving Den Bosch?

Vraag een gratis en vrijblijvende afspraak aan.

In dit gesprek hoor ik graag  wat jouw wensen en verlangens zijn. Samen kijken we of mijn werkwijze en aanbod van diensten hierop aansluiten. 

 

Even twee voeten op de grond, een stapje terug en van een afstand bekijken waar ben je NU en waar wil je naar toe.