VERDIEPEN IN VERBINDING

ZAKELIJK HUMAN DESIGN/BG5 met Linda Brandwijk

Zakelijk Human Design richt zich op het inzichtelijk maken van de basisvraag : Wie ben ik?
Voel wat bij jou past om hiermee aan de slag te gaan.

Webinars & Live dagen 

Webinars

Op een laagdrempelige manier jouw Zakelijke Human Design kennis vergroten. 

Webinar met Linda Brandwijk
‘Praktisch aan de slag met Zakelijk Human Design’

Ga mee op ontdekkingsreis en leer de basis van het lezen van je Design

Heb je Human Design net ontdekt en wil je daar nog veel meer over weten? Of ben je bekend met Human Design, maar minder met de zakelijke variant? Wil je graag begrijpen wat al die gekleurde vakken, kleine zwarte driehoekjes bij de cijfers, etc. betekenen en wat je nu eigenlijk uit je Design kunt halen?

Schrijf je in voor dit Webinar waarin BG5™ Expert en Master Trainer Linda jou meeneemt in een eerste ontdekkingsreis naar de wondere wereld van Zakelijk Human Design.

Aan het einde van dit Webinar:

  • Ken je het verschil tussen Human Design en de zakelijke variant BG5™
  • Weet je wat de B, de G en de 5 betekenen en wat Zakelijk Human Design te bieden heeft
  • Weet je wat die vierkantjes, driehoeken, pijlen en de rode en zwarte kleuren en cijfers betekenen
  • Kun je je Design in de basis al een beetje lezen!

We kijken ernaar uit je mee te nemen en te inspireren!

Het Webinar duurt ongeveer 1,5 uur en aan het einde zal Linda van 4 mensen één vraag over hun design beantwoorden.
We kiezen 4 vragen uit die we vooraf binnenkrijgen, dus schrijf je snel in!

Wanneer je nu inschrijft ontvang je tevens een kortingsvoucher á 78,00 euro. Deze kan je verzilveren bij deelname aan een livedag of de basisopleiding in 2023.

Livedagen

Voel en ervaar jouw design in de praktijk.

Planning volgt op korte termijn.

WIE ZIJN WIJ

WeJoy (Wendy & Joyce)

WeJoy in onze kracht

Wendy – Klassieke Bouwer (Generator), 1/4 profiel, emotionele autoriteit
Joyce – Klassieke Bouwer (Generator), 1/3 profiel, sacrale autoriteit

Creators achter de schermen.

Creators achter de schermen voor zelfbewuste ondernemers.

Jouw boodschap, samen met onze kracht en energie, de wereld inzetten.

 

In mei 2022 hebben wij elkaar ontmoet en voelden we direct een klik en diepgang. We deelden onze ontdekkingsreis naar ons ware zelf en dit gaf een  enorme herkenning en verbinding. We rennen niet meer weg voor onze angsten, fouten en onzekerheden. We blijven samen verder werken aan onze ontwikkeling.

Van Hard en Moet, naar Hart en Moed!

 

We hebben hetzelfde Human Design Type (klassieke bouwer) met eigen strategie en profiel, wat elkaar heel mooi blijkt aan te vullen. Samen stimuleren we elkaars kracht en dynamiek. We willen meer verbinden met ondernemers vanuit de gemeenschappelijke basis Zakelijk Human Design.

Door onze samenwerking helpen we jou door te ontwikkelen naar een multidimensionaal ondernemerschap via meerdere invalshoeken.

Wij willen een bijdrage leveren aan onze missie ‘alles voor een gezonder en bewuster Nederland’.

Linda Brandwijk

Uitgesproken Bouwer (Manifesting Generator), 5/1 profiel, sacrale autoriteit

Ondernemersinspirator | BG5™ – Zakelijk Human Design Expert | Profit Potential Specialist | Docent | Gastexpert | Spreker | Authentiek ondernemen | Van blokkade naar bliss! | Leiderschap | Energiedynamiek

 

Mijn leven is een aaneenschakeling van worstelingen geweest. Totdat Zakelijk Human Design op mijn pad kwam en ik mijn unieke routekaart leerde kennen. Het was fijn om het waarom van al het gedoe in mijn leven te begrijpen, maar het in elke vezel van mijn lijf voelen van wie ik werkelijk ben, dat is een heel ander verhaal. Dat kun je met geen woorden beschrijven. Zo grondend en krachtig!
 
En dat is precies wat ik te brengen heb. Het jou laten ervaren en doorvoelen van wie je werkelijk bent. Human Design is voor mij geen methodiek die je ‘plat kunt slaan’ en dat in een rapport tot zijn recht komt. De kracht ligt voor mij in de synthese – de samenvoeging van alles wat er in jouw routekaart aanwezig is. Daar ligt de magie verscholen en dat maakt jou JOU! Het is een verfijnd systeem met veel diepgang. Love it!
 
Graag maak ik ook jou vanuit mijn Zakelijk Human Design/BG5 expertise en natuurlijke talenten vertrouwd met wie jij van nature bent. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Jorg Schennink

Innovator (Manifestor), 3/6 profiel, emotionele autoriteit

Heron Coaching / Persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching

Anders dan anderen, dat is het gevoel wat ik altijd had. 

Vanaf 2015 ben ik mijn tocht in persoonlijke ontwikkeling begonnen en heb ik het gevoel dat ik met zakelijk human design de veilige haven in ben gevaren. Alle puzzelstukjes worden duidelijker en schuiven rustig in elkaar. Met de wetenschap van mijn design sta ik steeds zelfzekerder in het leven en weet ik wat moet doen om mezelf en anderen in hun kracht te zetten. 

Ik wil jou zo vroeg mogelijk in je leven leren luisteren naar je gevoel,  jezelf te accepteren en daarmee je meest ideale leven te laten leven. 

Zakelijk Human Design is wat mij betreft HET systeem om hiermee een optimale start te maken!

Beken je kleur, ik gun het je zo!

Wat brengt Zakelijk Human Design jou?

Zakelijk Human Design/BG5 is in blauwdruk je Human Design Chart – maar het taalgebruik en de benadering van de informatie is praktischer en zakelijker. Het focust op jouw talenten en leiderschapskwaliteiten.

Deze ga je vervolgens toepassen in je eigen bedrijf; jouw authentieke manier van ondernemen vanuit je belangrijkste kernwaarde ‘vrijheid’. Het is de zakelijke manier om je bedrijf te verbeteren.

Aan de hand van jouw unieke design krijg je inzicht in alles dat jij nodig hebt om jouw onderneming tot een nóg groter succes te maken en een hogere omzet te behalen. Je gaat voelen hoe het is om volgens je design te ‘zijn’ en ontvangt praktische inzichten om dit verder toe te passen.

Als je je energietype goed leert kennen, en vanuit daar leert leven gaat alles in je leven meer stromen, jij én je bedrijf!

Je bent niet gemaakt om te zijn als alle anderen.
Jij bent gemaakt om JOU te zijn!

 

Als je je energietype goed leert kennen, en vanuit daar leert leven gaat alles in je leven meer stromen, jij én je bedrijf!

Je bent niet gemaakt om te zijn als alle anderen. Jij bent gemaakt om JOU te zijn!

Event 14 december 2022

Landgoed Beukenrode is een prachtige locatie, midden in de bossen, om onze zelfbewuste ondernemers te ontvangen.

 

Event 8 december 2022

 

 

 

 

 

Een dag waarop zelfbewuste ondernemers intuïtief worden begeleid door Linda Brandwijk. Door te voelen wat Zakelijk Human Design voor jou kan betekenen en in relatie met anderen. 

 

Event 29 september 2022

 

 

 

 

 

De kracht van de natuur ervaren tijdens de oefeningen waarin zelfbewuste ondernemers letterlijk gaan voelen wat hun kracht is. 

Podcastafleveringen ‘Op reis naar je innerlijke zelf’

Interessante podcastafleveringen voor jou